Η Bierensgroup.com είναι μια ιστοσελίδα των Bierens Advocaten B.V., Bierens Incasso B.V. και Bierens Beheer B.V., που στο εξής θα ονομάζεται “Bierens Group”.

Για την Bierens Group είναι σημαντική την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Τα προσωπικά στοιχεία που έχουμε λάβει από εσάς μέσω αυτού του ιστότοπου ή με άλλο τρόπο θα υποβληθούν σε επεξεργασία σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων και θα χρησιμοποιηθούν μόνο όπως περιγράφεται σε αυτήν την δήλωση.

Η δήλωση αυτή αφορά την επεξεργασία των στοιχείων των πελατών και των πιθανών πελατών για σκοπούς μάρκετινγκ και την επεξεργασία προσωπικών στοιχείων. Αυτή η δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η Bierens Group αποκτά τα προσωπικά σας στοιχεία, ποιά προσωπικά στοιχεία επεξεργάζονται η Bierens Group για τους σκοπούς αυτούς και ποια δικαιώματα μπορείτε να ασκήσετε με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων. Τα προσωπικά στοιχεία επεξεργάζονται μόνο όπως περιγράφεται σε αυτή τη δήλωση.

1. Σε ποιους απευθύνεται αυτή η δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων;

Αυτή η δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων απευθύνεται σε όλα τα άτομα τα προσωπικά στοιχεία των οποίων επεξεργάζονται από την Bierens Group για τους σκοπούς της διεκπεραίωσης υποθέσεων και για σκοπούς μάρκετινγκ, δηλαδή τους πελάτες και τους πιθανούς πελάτες της Bierens και τους ανθρώπους που έχουν εγγραφεί για ενημερωτικά δελτία και προσκλήσεις από την Bierens Group για να παρακολουθήσουν σεμινάρια, εργαστήρια και άλλες εκδηλώσεις.

2. Λήψη προσωπικών στοιχείων

H Bierens Group αποκτά τα προσωπικά σας στοιχεία απευθείας από εσάς. Ο ίδιος έχετε παράσχει προσωπικά στοιχεία στον όμιλο Bierens για να χειριστούμε τις υποθέσεις σας. Έχετε συμπληρώσει μια φόρμα επικοινωνίας ή μια φόρμα ιστού με τα προσωπικά σας στοιχεία ή μας δώσατε τα στοιχεία επικοινωνίας σας σε μια επαγγελματική κάρτα κατά τη διάρκεια μιας πρώτης συνάντησης , σε μια εκδήλωση, σε μια διάσκεψη κλπ.

3. Λόγοι για τους οποίους θα επεξεργαστούν τα προσωπικά σας δεδομένα:

Τα προσωπικά σας στοιχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους ακόλουθους σκοπούς:

  1. παροχή υπηρεσιών.
  2. βελτίωση της ιστοσελίδας μας.
  3. Για λόγους μάρκετινγκ:
    1. ενημερωτικά δελτία;
    2. Google Analytics, Google Tag Manager, Hotjar;
    3. Zopim Chat;
    4. Qandidate, Indeed;
    5. KiYoh, SurveyMonkey;
    6. Eventbrite, GotoWebinar.
  4. κοινή χρήση στα κοινωνικά μέσα:
    1. Ινσταγκραμ;
    2. Twitter;
    3. LinkedIn;
    4. Facebook;
    5. Vimeo;
    6. Youtube.

4. Cookies

Για να βελτιστοποιήσουμε τις επισκέψεις σας στο bierensgroup.com, διατηρούμε στατιστικά στοιχεία ανώνυμων επισκεπτών. Χρησιμοποιούμε cookies για αυτό. Τα cookies χρησιμοποιούνται επίσης για να έχετε άμεση πρόσβαση στα κοινωνικά μας μέσα. Μπορείτε να αποφασίσετε στις ρυθμίσεις σας αν θέλετε να επιτρέψετε τη δημιουργία cookies. Χρειάζεται να το αναφέρετε αυτό μόνο μια φορά(μέχρι να διαγράψετε τα προσωρινά σας αρχεία).

Τι είναι τα cookies;
Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας. Τα δεδομένα που συλλέγονται με αυτόν τον τρόπο δεν μπορούν να ανιχνευθούν σε ένα άτομο και δεν περιέχουν προσωπικά στοιχεία. Όλες οι διευθύνσεις IP είναι ανώνυμες. Υπάρχουν τρία είδη cookies:

4.1 Απαραίτητα cookies
Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για να επιτρέπεται η σωστή λειτουργία του ιστότοπου. Ένα παράδειγμα είναι η προτίμηση που κάποιος δηλώνει για την αποδοχή cookies ή όχι. Αυτά τα cookies δεν μοιράζονται με τρίτους.

4.2 Cookies Ανάλυσης
Αυτά χρησιμοποιούνται για την ανάλυση του ιστότοπου και των αντίστοιχων στατιστικών στοιχείων. Αυτό μας επιτρέπει να βελτιστοποιoύμε τον ιστότοπο. Χρησιμοποιούμε τη βοήθεια του Google Analytics για αυτό. Η Google ενδέχεται να παράσχει αυτές τις πληροφορίες σε τρίτους, εάν η Google είναι νομικά υποχρεωμένη να το πράξει αυτό ή στο βαθμό που αυτά τα τρίτα μέρη επεξεργάζονται αυτές τις πληροφορίες εξ ονόματος της Google. Δεν έχουμε καμία επιρροή σε αυτό. Δεν έχουμε δώσει στην Google την άδεια να μοιραστεί τις πληροφορίες που ελήφθησαν.

4.3 Plug-ins για τα Social Media
Αυτά είναι τα cookies που τοποθετούνται από τρίτους, στην περίπτωση μας από το Facebook, το Twitter, το LinkedIn και το YouTube (Google). Αυτά τα cookies επιτρέπουν την άμεση κοινή χρήση σε αυτά τα κοινωνικά μέσα. Δεν έχουμε καμία επίδραση στο πώς χειρίζονται οι πληροφορίες που συλλέγονται το Facebook, το Twitter, το LinkedIn και το YouTube (Google). Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στις δηλώσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων των Facebook, Twitter, LinkedIn και Google.

Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, μπορείτε να μοιραστείτε ακούσια δεδομένα εκτός από τις πληροφορίες που παρέχετε εσείς. Ενδέχεται, για παράδειγμα, να λάβουμε το όνομα, το προφίλ και τα ενδιαφέροντά σας. Τα δεδομένα που μοιράζονται εξαρτώνται από τις δικές ρυθμίσεις για τις προτιμήσεις σας. Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πληροφορίες που λαμβάνουμε και τον τρόπο τροποποίησης των ρυθμίσεών σας, παρακαλώ ανατρέξτε στον ιστότοπο και συμβουλευτείτε την πολιτική απορρήτου του παρόχου των κοινωνικών δικτύων σας.

5. Περίοδος διατήρησης

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα επεξεργάζονται έως ότου ενημερώσετε την ομάδα Bierens ότι δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε ψηφιακά μηνύματα και/ ή όταν η ομάδα Bierens σταματά να στέλνει ενημερωτικά δελτία, προσκλήσεις σε σεμινάρια, εργαστήρια, εκδηλώσεις ή άλλες ψηφιακές επικοινωνίες.

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα διαγραφούν ή θα γίνουν ανώνυμα αν:
  • η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας φαίνεται να μην χρησιμοποιείται πλέον (για παράδειγμα: αν λάβουμε μηνύματα σφάλματος).
  • τα προσωπικά σας στοιχεία υποβάλλονται σε επεξεργασία και / ή διατηρούνται με την άδειά σας και ανακαλέσετε αυτή την άδεια.
  • το νόμιμο συμφέρον που έχουμε σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων παύει να ισχύει, για παράδειγμα:
  • η επιχείρησή σας παύει να υφίσταται.

6. Τα δικαιώματά σας

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από την Bierens Group να σας επιτρέψει την πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία ή / και να τα διορθώσει, να τα συμπληρώσει, να τα διαγράψει ή να τα προστατεύσει ή / και να τα περιορίσει ή / και να τα αποκτήσει αυτά με δομημένη, αποδεκτή και ευανάγνωστη μορφή. Αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων με βάση έννομο συμφέρον, έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία αυτή.

Ένα τέτοιο αίτημα μπορεί να απευθυνθεί στην:
Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων Gabriella Hollenbrock
Τηλ +31 413 311 782
Αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο datasecurity@bierensgroup.com

Τέλος, έχετε το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Ολλανδική Αρχή Προστασίας Δεδομένων.

7. Η Ασφάλεια των Προσωπικών σας Στοιχείων και Τρίτα Μέρη

H Bierens Group έχει λάβει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να προστατεύσει τα προσωπικά σας στοιχεία από απώλεια ή από κάθε μορφή παράνομης επεξεργασίας. Η Bierens Group δεν μοιράζεται τα προσωπικά σας στοιχεία με τρίτους για εμπορικούς σκοπούς. H Bierens Group μπορεί να οργανώσει μια δραστηριότητα με ένα άλλο μέρος. Στην περίπτωση αυτή, τα σχετικά στοιχεία επικοινωνίας μοιράζονται μόνο στο μέτρο που απαιτείται για την οργάνωση της δραστηριότητας.

8. Μελλοντικές αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου

H Bierens Group διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί αυτή τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων κατά διαστήματα και για οποιονδήποτε λόγο. Προφανώς, θα παραμείνουμε εντός των ορίων του κανονισμού για την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Σε περίπτωση ριζικών αλλαγών σε αυτήν τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων, θα σας ενημερώσουμε για αυτές τις αλλαγές.

9. Ερωτήσεις

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή παρατηρήσεις σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση:
Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων Gabriella Hollenbrock
Τηλ +31 413 311 782
Αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο datasecurity@bierensgroup.com