Bierens neemt vernieuwde webportal in gebruik

|
Auteur:
1 min
We draaien inmiddels al weer bijna zes maanden met onze nieuwe systemen. Het was begin januari jl. even wennen, maar we zijn inmiddels behoorlijk op stoom. Ook de webportal is nu zes maanden in gebruik. We wisten dat we in januari een stapje terug deden, omdat de informatievoorziening in eerste instantie beperkter zou zijn dan u van ons gewend was. We danken u dan ook als cliënt dat u het begrip heeft opgebracht en ons de tijd heeft gegeven achter de schermen door te werken aan een nieuwe versie. Ook de feedback die u ons heeft gegeven is ons zeer nuttig gebleken.

Op termijn moet de webportal het medium worden voor de communicatie tussen u als cliënt en Bierens. Het afgelopen weekeinde hebben we een eerste stap in het verbeter proces gezet. Zo zijn de “looks” wat gewijzigd, maar belangrijker is dat het systeem het weer mogelijk maakt het verloop in de zaak te volgen en de documenten in te zien. Ook is de bibliotheek waarin de rapporten beschikbaar staan verder uitgebreid.

Wij hopen dan ook dat u tevreden bent met de functionaliteiten van de vernieuwde webportal. Op de webportal zijn handleidingen beschikbaar. Mocht u problemen hebben met het inloggen of heeft u nog geen inlogcode voor de webportal ontvangen, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Quality Services (qualityservices@bierensgroup.com) Ook suggesties ten aanzien van de webportal blijven hartelijk welkom.